Ons verhaal

Ons verhaal

Renovan is een bv die sinds 2010 actief is in de regio Spijkenisse. De eigenaar van dit bedrijf beschikt over een ruime ervaring op het gebied van kunststof kozijnen, wat al die jaren goed heeft bijgedragen aan de succesvolle groei. Het belangrijkste idee achter ons bedrijf is om eigenaren van onroerend goed te helpen, die zich ergeren aan het dure onderhoud van fragiele glazen. Uiteindelijk zijn de professionele kunststof kozijnen van Renovan een betrouwbare manier om uw eigendom er transparant esthetisch uit te laten zien, met kostenbesparend onderhoud. Daarom zijn we niet alleen beperkt tot de regio Spijkenisse, maar staan we ook voor u klaar in nabijgelegen gebieden zoals: Geervliet, Heenvliet, Hellevoetsluis, Zuidland en Hoogvliet.

Werken met Renovan

Renovan is een one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van kunststof kozijnen. Of u nu kunststof kozijnen nodig heeft voor uw raamkozijnen, deuren, dakkapellen, erkers of luiken – onze getalenteerde experts hebben het allemaal voor u geregeld. Als u met ons samenwerkt, is er altijd garantie voor een service van topkwaliteit.Uw vertrouwen winnen voor een langdurige samenwerking, daar gedijen wij goed bij terwijl we ons werk doen.

In tegenstelling tot de concurrenten die eenvoudig en duidelijk zijn in hun omgang, geven we prioriteit aan het begrijpen van de eisen van de klant via een vriendelijke en coöperatieve omgeving. Dit leidt tot vruchtbare resultaten. Het helpt ons om op een efficiënte manier de gewenste wensen van de klant af te stemmen op onze bedachte oplossing. Bovendien zetten we ons volledig in om elke klant persoonlijke aandacht te geven, aangezien klantervaring iets is waarop we geen concessies kunnen doen.