Rolluiken

Rolluiken

De rolluiken van Renovan voegen een grote waarde toe aan uw eigendom, omdat ze een ideale manier zijn om uw deuren en ramen te beschermen tegen verschillende soorten schade, bedreigingen en risico’s; terwijl het ook de schoonheid van uw eigendom verhoogt met zijn verbluffende uiterlijk. Omdat deze op afstand bedienbare rolluiken zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, aangevuld met een aluminium coating, is duurzaamheid gegarandeerd.

Previous
Next
Rolluiken Voozet Veldhoven 2021 12 Lores

Wie zijn wij

Renovan is een bv die sinds 2010 actief is in de regio Spijkenisse. De eigenaar van dit bedrijf beschikt over een ruime ervaring op het gebied van kunststof kozijnen, wat al die jaren goed heeft bijgedragen aan de succesvolle groei. Het belangrijkste idee achter ons bedrijf is om eigenaren van onroerend goed te helpen, die zich ergeren aan het dure onderhoud van fragiele glazen. Uiteindelijk zijn de professionele kunststof kozijnen van Renovan een betrouwbare manier om uw eigendom er transparant esthetisch uit te laten zien, met kostenbesparend onderhoud. Daarom zijn we niet alleen beperkt tot de regio Spijkenisse, maar staan we ook voor u klaar in nabijgelegen gebieden zoals: Geervliet, Heenvliet, Hellevoetsluis, Zuidland en Hoogvliet.

Waarom kiezen voor rolluiken van Wilms?

Rolluiken zijn een simpele en efficiënte manier om jouw levenscomfort te verhogen. Wilms biedt traditionele inbouw-, voorzet- en opbouwrolluiken aan, maar ook baanbrekende innovaties.
Deze zijn zelfs zo geavanceerd dat je geen toegevingen meer hoeft te doen qua design. Ze worden ingebouwd in de spouw en zijn dus onzichtbaar aan de binnen- én buitenkant van jouw woning. Bovendien is warmteverlies voorgoed verleden tijd.

Wilms Horizontaal Logo Rgb

Waarom kiezen voor rolluiken van Wilms?

Ontdek vijf goede redenen om voor rolluiken van Wilms te kiezen:

Je bespaart energiekosten
Met rolluiken kun je elk seizoen energie besparen. In de wintermaanden blijft de barre kou buiten en hou je de knusse warmte binnen. Je zult je verwarmingskosten flink zien dalen. In de zomer zorgen rolluiken dan weer voor een aangenaam binnenklimaat. Doordat de zonnestralen worden afgeblokt voor ze binnenvallen, warmt je woning niet op. Die dure airconditioning is dus niet nodig.

Je nachtrust verbetert
In een goed verduisterde kamer slaap je beter, op eender welk moment van de dag. Een extra troef dus voor kinderkamers en voor zij die nachtwerk doen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een verhoogde geluidsreductie tot zelfs 8 dB, op voorwaarde dat het rolluik en raam volledig gesloten zijn.

Je voelt je veilig
Het is bewezen dat rolluiken een inbraakremmende functie hebben. Enerzijds hebben ze een afschrikkend effect op inbrekers, anderzijds zal het ook effectief langer duren om in te breken. Jouw gemoedsrust zal er dus wel bij varen.

De gezelligheid blijft binnenskamers
Een rolluik is nog steeds de beste optie om voor privacy te zorgen. Wanneer het rolluikblad volledig naar beneden is, kan er niemand meer binnenkijken. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een warme, gezellige sfeer. Kortom, rolluiken zijn een onmisbaar deel van jouw interieur.

Voor elke smaak de juiste afwerking
Heb je een type rolluiken gekozen? Wilms biedt je de mogelijkheid deze volledig af te werken volgens jouw smaak. Aluminium of pvc lamellen? Kasten en geleiders in poeder of natlak? Deze kunnen volledig op de kleur van jouw ramen worden afgestemd. Je kunt zelfs kiezen voor een kastafwerking in folie, om bijvoorbeeld een houtstructuur na te bootsen. Ook kun je bepalen hoe je de rolluiken wil bedienen: manueel of automatisch.

Neem contact met ons op