Kozijnen plaatsen

kunststof-kozijnen-barendrecht

Renovan kunststof kozijnen zijn ISO 9001 gecertificeerd, met KOMO en SKG keurmerken. Door de aanwezigheid van stalen verstevigingen in de kozijnen wordt duurzaamheid bereikt door maximale inbraakwerendheid. Wat de weersomstandigheden ook zijn, de kunststof kozijnen van Renovan zijn bestand tegen wind, water, en zware omstandigheden. Een eenvoudige reiniging met water of reiniger is genoeg voor uw onderhoud.

18058092 1645832942112913 7450951299887940201 N

Professionele kunstof kozijnen

Renovan is sinds 2010 werkzaam in de regio Spijkenisse. Dit betekent dat onze uitgebreide ervaring door een langdurige samenwerking met onze medewerkers, ons een perfecte en zelfverzekerde keuze maakt voor al uw behoeften op het gebied van kunststof kozijnen. Zowel binnen als buiten. We zijn niet alleen beperkt tot Spijkenisse, maar u kunt ook gebruikmaken van onze diensten voor kunststof inlijsten in nabijgelegen gebieden zoals: Geervliet, Heenvliet, Hellevoetsluis, Zuidland en Hoogvliet.

Of uw pand nu kunststof kozijnen nodig heeft voor dakkapellen, deuren, erkers, luiken of kunststof kozijnen voor aanbouw; ons team van professionals heeft het allemaal voor u geregeld. Neem contact op met Renovan om ongemakken en risico’s te voorkomen; het is immers belangrijk om professionals in te schakelen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op